Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

We zoeken een warm en liefdevol steungezin voor een jong en druk gezin met een dochter (6 jaar) en drie zoontjes (5, 3 en 2 jaar). De dochter heeft extra zorg nodig waardoor de ouders wekelijks naar het ziekenhuis moeten. Tot nu toe sprongen opa en oma bij maar dat lukt hen nu niet meer. De ouders zetten de schouders er samen onder, maar zonder de hulp van opa en oma, lopen zij op hun tandvlees en krijgen zij de zorg voor alle kinderen soms niet goed georganiseerd. Welk steungezin wil op drukke momenten dit gezin ontlasten door de jongste twee broertjes op te vangen?

De twee jongens zijn erg sociaal, maken gemakkelijk contact en spelen graag met andere kinderen. Zij houden van tenten bouwen, knutselen en lekker buiten spelen. Het gezin zou het leuk vinden om samen met het steungezin een band op te bouwen waardoor zij wellicht in de toekomst samen iets kunnen ondernemen. Zij willen graag iets terug doen voor het steungezin, zoals bijvoorbeeld af en toe de kinderen uit het steungezin op te vangen.

Profiel steungezin

Buurtgezinnen.nl is op zoek naar een steungezin:

  • waar deze jongens gemiddeld twee keer per week een paar uur welkom zijn (bijvoorbeeld de woensdagochtend en vrijdagmiddag);
  • waar zij lekker kunnen spelen;
  • waar duidelijkheid en structuur geboden wordt;
  • waar geleefd, gelachen en aangerommeld wordt;
  • in omgeving Goudriaan.

Kunnen jullie dit gezin ontlasten en zijn deze jongens welkom bij jullie? Meld je dan aan als steungezin op www.buurtgezinnen.nl. Coördinator Lianne neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.