Voor een bijzondere sportieve jongen zijn wij op zoek naar een stabiel en stevig steungezin. Deze jongen groeit op in een vrouwengezin met een oudere zus. Het is een gezin dat graag leuke dingen onderneemt met elkaar en klaar staat voor anderen. Omdat er de afgelopen jaren veel dingen zijn gebeurd in en rondom het gezin lukt dit momenteel niet meer zoals ze dat graag zouden wensen.

Deze jongen zoekt veel steun bij zijn moeder. Dat vraagt veel van het gezin. Het emmertje van moeder loopt over. Graag zouden ze allemaal wat meer rust wensen zodat ze elkaar weer de aandacht kunnen geven waar ze zo van genieten.

Deze jongen gedijt goed in een omgeving waar rust, duidelijkheid en structuur aanwezig is. Hij houdt van stoeien, ondernemen, korfbal en dieren. Hij helpt graag een handje mee, en geniet van optrekken met een vaderfiguur. Hij speelt ook graag samen, liefst met kinderen die iets jonger zijn dan hij.

Zijn jullie het steungezin waar wij naar op zoek zijn?

Profiel steungezin

Buurtgezinnen.nl is op zoek naar een steungezin:

  • Waar deze jongen een middag in de week mag komen spelen
  • Waar rust, duidelijkheid en structuur geboden wordt
  • Waar hij mag zijn wie hij is
  • Bij voorkeur tussen Nieuwpoort/ Langerak en Gorinchem

Bijzonderheden:

  • Steungezinnen waar deze jongen af en toe eens mee kan helpen met de man des huizes zijn van harte uitgenodigd te reageren!

Is deze jongen welkom bij jullie? Meld je dan aan als steungezin op www.buurtgezinnen.nl. Coördinator Lianne neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.