Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Voor een jongetje van 9 jaar zijn we op zoek naar een leuk steungezin waar hij regelmatig in het weekend een dagje naar toe kan gaan. Door ziekte en overlijden in de familie is zijn alleenstaande moeder op dit moment behoorlijk overbelast. Een steungezin waar hij ongedwongen kind kan zijn en lekker buiten kan spelen, is daarom zeer welkom.

Hij houdt van stuntsteppen en vindt het ook bijzonder leuk om bij de skatebaan onder de A8 te gaan steppen. (Natuurlijk wel onder toezicht.) Hij is erg sportief, kan goed zwemmen, houdt van buiten spelen, judo en Lego Ninjago. Daarnaast is hij behoorlijk slim voor zijn leeftijd en doet hij het erg goed op school.

Profiel steungezin

Wij zoeken:

  • Liefdevol steungezin in Zaanstad
  • Gezin dat een dag in het weekend of een dag om het weekend deze jongen op wil vangen. Mocht je een heel weekend in de maand beschikbaar zijn, dan is dat ook bespreekbaar.
  • Een gezin dat kan halen en brengen
  • Huisdieren zijn een pre
  • Niet rokend gezin

Hebben jullie interesse om steungezin te worden? Meld je dan aan als steungezin op www.buurtgezinnen.nl. Coördinator Irma de Groot neemt dan zo snel mogelijk contact op. Voor meer informatie kun je ook bellen met Irma op 06-1214 0374.