Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Voor een vrolijk en enthousiast meisje van 9 jaar zoeken we een steungezin waar ze om de week op zaterdag kan gaan spelen. We zijn op zoek naar een rustig steungezin, liefst zonder kinderen of met grotere kinderen. Dit meisje kan namelijk niet zo goed tegen veel prikkels. Thuis zit ze op zaterdag veel op haar kamer op de tablet, omdat het in de woonkamer voor haar regelmatig te druk is met haar jongere broertje en zusje die aan het spelen zijn.

Het gaat om een meisje dat houdt van knutselen en spelen met LOL poppetjes. Ze houdt van dieren en zou het ook leuk vinden om naar een gezin met een hond toe te gaan. Lekker buiten wandelen en de hond uit laten, lijkt haar helemaal geweldig. Maar ook samen koekjes bakken of samen naar de speeltuin gaan vindt ze leuk.

Haar ouders vinden het best moeilijk om hulp te vragen, maar omdat er geen familie in de buurt woont, is het pittig om alle ballen in de lucht te houden. Ze willen graag het beste voor hun dochter en gunnen haar een rustige plek waar ze lekker zichzelf kan zijn en ongedwongen kan spelen en kind zijn.

Profiel steungezin

Wij zoeken:

  • Steungezin dat zaterdag om de week (of 1 keer per 3 weken) dit meisje op wil vangen
  • Gezin met oudere kinderen of waarvan de kinderen al het huis uit zijn
  • Huisdieren zijn een pre
  • Niet rokend gezin

Interesse

Hebben jullie interesse om steungezin te worden? Meld je dan aan als steungezin op www.buurtgezinnen.nl. Coördinator Irma de Groot neemt dan zo snel mogelijk contact op. Heb je vragen, dan kun je deze stellen via irma@buurtgezinnen.nl of 06-1214 0374.