Voor een jonge moeder en haar dochtertje zoeken we in Houten een liefdevol steungezin. Sinds een aantal maanden woont deze moeder in Houten. Ze heeft hier geen netwerk en kent de weg ook nog niet. Haar familie woont ver weg en daar kan niet altijd een beroep op gedaan worden.

Dit gezinnetje straalt een en al liefde uit. Je merkt goed dat het contact tussen deze twee heel goed is. Het welbevinden van haar dochtertje staat voor de moeder dan ook voorop. De moeder laat haar dochter moeilijk ergens achter en zoekt een gezin dat open, liefdevol en vooral te vertrouwen is. Een gezin met opvoedervaring heeft haar voorkeur. Iemand die weet hoe de ontwikkeling van een dreumes verloopt en soms kan helpen of sparren met fases waar haar dochtertje doorheen gaat.

De moeder woont begeleid bij Stichting Timon en zorgt 24/7 voor haar dochter. Ze wil graag een dag per week werkervaring op gaan doen. De voorkeur gaat dan ook uit naar een steungezin op de maandag.

Profiel steungezin

Buurtgezinnen in Houten zoekt een steungezin.

  • Een ervaren gezin met jonge kinderen
  • Liefst met huisdieren
  • Op fietsafstand van het Rond
  • Dat wil beginnen met een paar uur opvang voor haar dochtertje op maandag
  • Dat een luisterend oor voor moeder en dochter wil hebben tijdens een kop thee of koffie

Bijzonderheden
Zowel jonge gezinnen met kinderen als stellen waar de kinderen al uit huis zijn en die een opa en oma figuur willen zijn voor dit meisje, zijn van harte uitgenodigd om te reageren.

Wil je meer informatie?
Dan kun je contact opnemen met Marijke van Tiggelen, coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente Houten, via marijke@buurtgezinnen.nl of bel: 06-39402710

Aanmelden
Je kunt je ook direct aanmelden als steungezin op de website www.buurtgezinnen.nl.