Wij zoeken een steungezin voor een vrolijke en enthousiaste jongen. Hij woont met zijn moeder nog niet zo lang in het dorp. Het gezin heeft veel meegemaakt. De moeder probeert een stabiel en nieuw thuis te creëren. Omdat zij allebei een rugzakje met zich meedragen en weinig mensen kennen in het dorp is het soms best pittig.

Deze jongen is enthousiast en geniet van contact en samenzijn. Hij is lief en zorgzaam, maar wordt niet altijd begrepen door leeftijdsgenootjes. Hij voelt zich snel gepest en kan daar boos en verdrietig om zijn. Hij geniet van spelen en wordt graag gezien.

Wij zoeken voor deze jongen een rustig en stabiel steungezin waar hij wekelijks een middag mag komen spelen en af en toe in het weekend welkom is. Omdat de vader van deze jongen geen grote rol speelt, zou het heel fijn zijn als er een betrokken steunvader in het gezin aanwezig is. Het is gezellig als het steungezin kinderen in de basisschoolleeftijd heeft, maar ook steungezinnen die als opa en oma figuren aandacht kunnen bieden worden van harte uitgenodigd te reageren!

Zijn jullie dit gezellige en stabiele steungezin waar hij mag komen spelen?

Profiel steungezin

Buurtgezinnen is op zoek naar een steungezin:

  • waar deze jongen een middag in de week mag komen spelen
  • met kinderen in de basisschoolleeftijd
  • of dat als een soort opa en oma figuren een rol wil spelen
  • dat liefdevol en invoelend is en tevens duidelijkheid en structuur kan bieden
  • bij voorkeur in of nabij Oud-Alblas, of bereid om op te halen en thuis te brengen

Is deze jongen welkom bij jullie? Meld je dan aan als steungezin op www.buurtgezinnen.nl. Coördinator Lianne neemt dan zo snel mogelijk contact met je op. Voor meer informatie mail naar lianne@buurtgezinnen.nl of bel: 06 28287049.