Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Voor een actieve en enthousiaste jongen zoeken wij een steungezin. Deze jongen is met zijn moeder en zusje (8) onlangs verhuisd. Hij gaat naar school buiten zijn woonplaats en vindt het lastig om zelf vrienden te maken. Hierdoor mist hij de aansluiting met leeftijdgenootjes in de buurt. Zijn moeder is ontzettend zorgzaam en zet zich als alleenstaande ouder liefdevol in voor haar gezin en familie. Deze zorg is best intensief waardoor een extra plek voor haar zoon af en toe wat lucht kan geven.

Deze jongen kijkt de kat uit te boom, is actief en enthousiast. Hij is graag buiten en bezig en vindt samenspelen erg leuk. Soms vind hij het lastig om anderen goed te begrijpen. Wat sturing is dan fijn en behulpzaam. Hij geniet van samenspelen met leeftijdgenoten, en met kinderen die iets jonger zijn dan hij. Zijn jullie dit steungezin in het dorp waar hij om de week op woensdagmiddag mag langskomen?

Profiel steungezin

Buurtgezinnen.nl is op zoek naar een steungezin:

  • Waar deze jongen om de week op woensdagmiddagen mag spelen.
  • Waar duidelijke regels zijn en structuur geboden wordt.
  • Bij voorkeur in het dorp Groot-Ammers.

Bijzonderheden

  • Zowel gezinnen met kinderen in dezelfde leeftijd en gezinnen met iets jongere speelkameraadjes worden van harte uitgenodigd om te reageren!

Kunnen jullie dit gezin ontlasten en is deze jongen welkom bij jullie? Meld je dan aan als steungezin op www.buurtgezinnen.nl. Coördinator Lianne neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.