Voor een jongen van 9 jaar uit Zaandam zoeken we een rustig steungezin. Een steungezin dat de natuur in trekt en affiniteit met fotografie heeft.

Deze jongen houdt van rust, natuur en zijn grote passie is fotograferen. Momenteel speelt hij veel binnen en dat is jammer, want juist buiten kun je mooie foto’s maken. Binnen speelt hij met verschillend speelgoed zoals lego. Zijn tablet aan de kant leggen vindt hij soms lastig.

De ouders van deze jongen zijn gescheiden en de opvoeding komt grotendeels op zijn moeder neer. Door persoonlijke omstandigheden is het lastig voor zijn vader om de kinderen een heel weekend op te vangen. Om deze reden zoeken we een steungezin dat om het weekend op zaterdag beschikbaar is of eventueel een weekend in de maand.

Profiel steungezin

  • Steungezin dat om het weekend beschikbaar is op zaterdag.
  • Rustig steungezin met oudere kinderen.

Hebben jullie interesse om steungezin te worden? Meld je dan aan als steungezin op www.buurtgezinnen.nl. Coördinator Francis Bak-van Leeuwen neemt dan zo snel mogelijk contact met je op. Heb je vragen dan kun je deze stellen via francis@buurtgezinnen.nl of 06-2477 8784.