Voor een meisje van 6 jaar uit Zaandam zoeken we een artistiek steungezin. Een steungezin dat van kunst en cultuur houdt of heel creatief is.

Dit meisje is altijd creatief bezig en daar is ze erg goed in. Ze vindt kleuren en schilderen geweldig. Daarnaast heeft ze wel meer dan 100 L.O.L. poppetjes, volgens eigen zeggen. Ze vindt het erg leuk om hiermee te spelen. Omdat ze veel  binnen zit zoeken we een ondernemend steungezin. Een gezin dat  culturele activiteiten onderneemt of dat regelmatig buiten creatief bezig is zou ideaal zijn.

De ouders van dit meisje zijn gescheiden en de opvoeding komt grotendeels op haar moeder neer. Door persoonlijke omstandigheden is het lastig voor haar vader om de kinderen een heel weekend op te vangen. Om deze reden zoeken we een steungezin dat om het weekend op zaterdag beschikbaar is of eventueel een weekend in de maand.

Profiel steungezin

Wij zoeken:

  • Steungezin dat om het weekend beschikbaar is op zaterdag of eventueel een weekend in de maand.
  • Steungezin dat van kunst of cultuur houdt of creatief is.

Hebben jullie interesse om steungezin te worden? Meld je dan aan als steungezin op www.buurtgezinnen.nl. Coördinator Francis Bak-van Leeuwen neemt dan zo snel mogelijk contact met je op. Heb je vragen dan kun je deze stellen via francis@buurtgezinnen.nl of 06-2477 8784.