Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Buurtgezinnen is op zoek naar een steungezin, waar een gevoelig energiek meisje van 9 jaar welkom is. Het meisje groeit op in een samengesteld gezin met twee jonge broertjes van 3 en 1 jaar. Er zijn momenteel veel zorgen en problemen waardoor de spanningen soms hoog oplopen in dit gezin, zowel voor de ouders als voor de dochter. Voor de ouders is het daarom lastig om de aandacht goed te verdelen over alle kinderen.

De ouders merken dat het meisje lijdt onder alle problemen. Het zou zo fijn zijn als hun dochter wekelijks even in een andere omgeving terecht kan, zodat er voor iedereen een beetje ruimte en lucht komt. Een plek waar ze aandacht en liefde krijgt, zichzelf mag zijn en waar ze zich ook even geen zorgen hoeft te maken om haar ouders. Daarom zijn we op zoek naar een liefdevol, begripvol steungezin, waar dit meisje van 9 jaar even in ontspannen sfeer kind kan zijn. Het is een energiek meisje dat houdt van gezelligheid, korfbal, dansen, zingen.

Profiel steungezin

Wij zoeken een steungezin:

  • met kinderen, liefst wat ouder
  • in Drachten (N-W) of nabije omgeving
  • waar dit meisje tenminste eenmaal in de week na school terecht kan
  • met warmte, liefde en aandacht
  • af en toe een luisterend oor
  • dat er rekening mee wil houden dat het meisje allergisch is voor huisdieren

In welk steungezin mag dit meisje van 9 onbezorgd kind zijn?
Je kunt hiervoor contact opnemen met Sjikke Jansma, coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente Smallingerland via sjikke@buurtgezinnen.nl of bel 06-25190848.

Aanmelden
Je kunt je ook direct aanmelden als steungezin op de website.