Voor een jongen van 9 jaar uit Zaanstad zijn wij op zoek naar een steungezin waar hij één middag om de week doordeweeks mag komen spelen vanaf 14:00 uur.

Deze goudeerlijke, behulpzame en creatieve jongen woont samen met zijn moeder. Hij houdt van spelen met lego, auto’s en treinen. Hij knutselt en tekent ook graag. Hij kan zich goed zelfstandig vermaken en is heel behulpzaam. Hij vindt het leuk om samen dingen te doen, zoals koken of timmeren. Hij is ook een echte dierenvriend.

Zijn moeder is alleenstaand en heeft een klein netwerk en ook geen familie in de buurt wonen. Ze gunt het haar zoon om een middag om de week naar een steungezin te gaan. Hierdoor kan zij even opladen of juist vrijwilligerswerk oppakken om meer onder de mensen te zijn.

Profiel steungezin

  • Steungezin wat om de week een doordeweekse dag beschikbaar is vanaf 14:00 uur.
  • Gezin met kinderen rondom de 9 jaar is een pré.

Interesse

Hebben jullie interesse om steungezin te worden? Meld je dan aan als steungezin op www.buurtgezinnen.nl. Coördinator Francis Bak-van Leeuwen neemt dan zo snel mogelijk contact met je op. Heb je vragen dan kun je deze stellen via francis@buurtgezinnen.nl of 06-2477 8784.