Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Wij zoeken een steungezin voor een vrolijk en creatief meisje. Zij groeit op in een liefdevol gezin met nog twee jonge kinderen. De ouders van dit jonge en levendige gezin hebben pittige jaren achter de rug. Door ziekte in het gezin lopen dagen anders dan in andere gezinnen en is niet altijd alles haalbaar. Aan liefde, warmte en betrokkenheid komen de kinderen niets tekort. Wel gunnen de ouders hun dochter een plekje waar ze af en toe wat meer individuele aandacht kan krijgen.

Het meisje is levendig en gevoelig.  Zij is sociaal en houdt van samen spelen: boekjes lezen, knutselen, verkleden en meidendingen doen. Zij bloeit op als zij gezien wordt. Af en toe kan zij zich onzeker voelen in contact met leeftijdgenootjes en laat zij de baas over zich spelen. Zij geniet wel enorm van drukke gezelligheid in een gezin. Dieren kunnen er wat haar betreft niet genoeg zijn!

Zijn jullie dit gezellige en warme steungezin met kinderen waar zij om de week uit school mag komen spelen?

Profiel steungezin

Buurtgezinnen.nl is op zoek naar een steungezin:

  • Waar dit meisje een woensdagmiddag in de twee weken mag komen spelen;
  • Waar jongere òf oudere kinderen zijn;
  • Bij voorkeur in Brandwijk. Buiten Brandwijk is het fijn als het steungezin vervoer heeft en het meisje kan halen en/ of brengen;

Is dit meisje welkom bij jullie? Meld je dan aan als steungezin op www.buurtgezinnen.nl. Coördinator Lianne neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.