Voor een bijzondere tweeling zijn wij op zoek naar een lief en warm steungezin. Deze tweeling groeit op bij hun ouders in Arkel. Zij hebben weinig netwerk in het dorp of in de nabije omgeving. De vader werkt fulltime en moeder vindt de zorg voor de tweeling, in combinatie met haar eigen zorgen, best pittig.

Beide jongens vragen wat extra’s van de ouders. Het zijn lieve jongens die zich ieder op een eigen manier ontwikkelen. De ene langzamer dan leeftijdgenootjes en de ander misschien juist wel wat vooruit. De ene broer is vrolijk, zorgzaam, enthousiast en houdt van samenspelen. Hij heeft begeleiding, toezicht en soms een beetje verzorging nodig. De andere broer is een gevoelige jongen, leergierig, een doorzetter, houdt van uitdagingen en weet wat hij wil. Beiden zijn graag samen.

Deze jongens gedijen goed in een omgeving waar rust, duidelijkheid en structuur aanwezig is. De ouders zouden graag een steungezin vinden waar zij helemaal zichzelf kunnen en mogen zijn. Een steungezin waar zij een middag in de week en een zaterdag in 3 weken mogen langskomen.

Samen brengen deze broers veel vrolijkheid, plezier en energie. Wij zoeken dan ook een steungezin wat hier van mee wil genieten! Zijn jullie het steungezin waar wij naar op zoek zijn?

Profiel steungezin

Buurtgezinnen.nl is op zoek naar een steungezin:

  • waar deze jongens een middag in de week, en een zaterdag in de 3 weken mogen komen spelen;
  • waar rust, duidelijkheid en structuur geboden wordt;
  • waar zij zichzelf mogen zijn en gezien worden;
  • waar het liefst geen (grote) dieren los rondlopen.

Zijn deze jongens welkom bij jullie? Meld je dan aan als steungezin op www.buurtgezinnen.nl. Coördinator Lianne neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.