Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Buurtgezinnen is op zoek naar een steungezin dat op dinsdag- en/of donderdagochtend een meisje van 6 thuis kan ophalen en naar school (Weremere) kan brengen. Bij voorkeur tot aan de zomervakantie.

Haar alleenstaande moeder kan haar dochter vanwege gezondheidsredenen op dit moment niet zelf naar school brengen. En daarom is er hulp gevraagd aan Buurtgezinnen.

Het gaat om een vrolijk en spontaan meisje. Ze houdt van buiten spelen, dieren, haar knuffels en poppen. En ze is gek op fietsen en spelen met vriendinnetjes.

Als het goed klikt, dan zou het fijn zijn als dit meisje ook eens een dag in de vakantie of af en toe in weekend mag komen spelen bij het steungezin. De situatie thuis is niet altijd makkelijk. Het zou fijn zijn als deze moeder ook af en toe kan opladen. Ze gunt haar dochter een fijne plek om ongedwongen kind te kunnen zijn en lekker te kunnen spelen.

Profiel steungezin

Wij zoeken:

  • Een (of twee) steungezinnen die dit meisje op dinsdag- en/of donderdagochtend thuis op willen halen tussen 8.10/8.20 uur en haar naar school willen brengen
  • Een steungezin dat het ook leuk vindt als dit meisje af en toe komt spelen in de vakanties en/of het weekend is een pre
  • Gezin in Wormer

Interesse?

Hebben jullie interesse om steungezin te worden? Meld je dan aan als steungezin op www.buurtgezinnen.nl. Coördinator Irma de Groot neemt dan zo snel mogelijk contact op. Voor meer informatie kun je ook bellen met Irma op 06-1214 0374.