Voor een 7-jarige jongen uit Zaandam zijn wij op zoek naar een gezin waar hij een middag in de week zou kunnen spelen.

Deze jongen speelt nu vaak mee met de vrienden van zijn oudere broer en dat brengt wat strijd met zich mee. Er wonen weinig kinderen van zijn leeftijd in de buurt. Hij speelt graag met Playmobil en Lego. Hij kan schaken en vindt bordspellen en kwartetten ook heel leuk om te doen. Daarnaast speelt hij buiten, zeker als hij een vriendje heeft om mee te spelen.

De ouders van deze jongen werken wisselende diensten en hebben geen familie in de buurt. Hun oudste zoon heeft meer 1-op-1 aandacht nodig. Ze hoorden van Buurtgezinnen en gunnen hun 7-jarige zoon een fijn speelmaatje en dat geeft de ruimte om aandacht aan de oudste zoon te besteden. Ze zouden het fijn vinden als hun 7-jarige zoon eens per maand van vrijdag op zaterdag kan komen logeren, zodat zij ook een keer in het weekend tijd hebben voor hun oudste zoon.

Deze ouders doen graag wat terug voor een steungezin. Wil je zelf een keer uiteten of naar de bios? Deze ouders willen best een avondje op je kind(eren) passen.

Profiel steungezin

Wij zoeken:

  • Steungezin met kinderen rondom de 7 jaar, het liefst een jongen.
  • Gezin dat doordeweeks 1 middag beschikbaar is en deze jongen uit school kan halen.
    School zit in Zaandam (Herman Gorter) en deze jongen is om 14:15 uur uit.
  • Gezin dat ervoor openstaat dat deze jongen eens per maand van vrijdag op zaterdag komt logeren.
  • Vraaggezin wil het gesprek aangaan wat zij terug kunnen doen, zoals oppassen als je zelf een keer de deur uit wilt.

Interesse

Hebben jullie interesse om steungezin te worden? Meld je dan aan als steungezin op www.buurtgezinnen.nl. Coördinator Francis Bak-van Leeuwen neemt dan zo snel mogelijk contact met je op. Heb je vragen dan kun je deze stellen via francis@buurtgezinnen.nl of 06-2477 8784.