Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Voor een meisje van 2,5 en haar broertje van 5 jaar zoeken we een steungezin voor 1 dag in de drie weken. Het zou leuk zijn als broer en zusje samen naar één steungezin kunnen gaan. Beide kinderen zijn vrolijk en houden van spelen. Het meisje is een echt ‘meisje-meisje’ die van poppen, make-up en boekjes lezen houdt. Haar broer houdt meer van superhelden en buitenspelen.

De alleenstaande jonge moeder van de kinderen heeft veel meegemaakt in haar leven. Ze doet het ontzettend goed met haar kinderen. Maar het is niet altijd makkelijk om 24/7 met de kinderen bezig te zijn en geen tijd voor haar zelf te hebben. Helaas heeft ze heel weinig mensen om haar heen om op terug te kunnen vallen.

Het zou fijn zijn als het steungezin er van houdt om naar buiten te gaan. Maar ook dingen als koekjes bakken, samen spelletjes spelen of lekker naar de speeltuin zijn erg welkom. Wie wil deze kinderen een fijne plek bieden?

Profiel steungezin

We zoeken een steungezin in Purmerend:

  • Liefdevol steungezin met (thuiswonende) kinderen.
  • Een gezin dat 1 dag per 3 weken de kinderen op wil vangen.
  • Een gezin dat (eventueel) kan halen en brengen.

Hebben jullie interesse om steungezin te worden? Meld je dan aan als steungezin op www.buurtgezinnen.nl. Coördinator Irene Langerijs neemt dan zo snel mogelijk contact op.