Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

In Houten Centrum woont een gezin met 2 vrolijke jongens (2 en 5 jaar), een vader en een moeder. De vader heeft een drukke baan en ook gezondheidsklachten. De moeder zorgt veelal alleen voor de kinderen en gaat ’s avonds nog aan het werk als de vader thuiskomt.

Uitbreiding van hun netwerk zou heel fijn zijn, omdat familie en vrienden in het buitenland wonen. De moeder wil samen met haar kinderen graag meer contact met Houtense gezinnen.  Zij beheerst de taal voldoende en wil op een “laagdrempelige” manier verder kunnen oefenen. Welk gezin met kinderen rond dezelfde leeftijd vindt het leuk om met dit gezin samen de buurt te verkennen?

We zijn op zoek naar een leuk, Nederlandssprekend gezin dat in de buurt van Het Rond woont en waar de moeder en haar twee vrolijke zoontjes af en toe mogen aanhaken.

Profiel steungezin

Wij zoeken een gezin in Houten dat:

  • wil afspreken met de moeder en de jongens om samen buiten te spelen en de buurt te verkennen
  • een keer in de zoveel tijd samen iets wil ondernemen
  • thuis de Nederlandse taal spreekt

Ben jij of ken jij een leuk steungezin dat zou kunnen en willen ondersteunen?! Meld je dan aan als steungezin op de website of mail naar marijke@buurtgezinnen.nl. Coördinator Marijke van Tiggelen neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.