Voor een leuke en intelligente jongen van 9 jaar zoeken we een steungezin in de omgeving van Zuidoostbeemster of Purmerend. Het gaat om een jongentje dat houdt van koken, bakken, knutselen en timmeren. Ook is hij gek op het spelen met miniatuur treinen, houdt hij van wielrennen en met zijn skelter buiten rijden.

Hij komt uit een liefdevol gezin, waar de ouders heel betrokken zijn. Zijn vader heeft ernstige gezondheidsproblemen gekregen, wat natuurlijk heel moeilijk is. De moeder van deze jongen doet haar uiterste best om alle ballen in de lucht te houden en daardoor is zij nu overbelast geraakt.

Het zou daarom heel fijn zijn als deze jongen regelmatig bij een steungezin kan gaan spelen. De voorkeur gaat uit naar een steungezin met één kind boven de 7 jaar of bijvoorbeeld een opa en oma. Een rustig steungezin past beter bij hem dan een heel druk gezin met veel prikkels.

Profiel steungezin

Wij zoeken:

  • Liefdevol gezin dat elke woensdag dit jongetje op wil vangen
  • Ben je alleen op zaterdag of zondag beschikbaar, dan kun je ook reageren
  • Gezin in de omgeving van Zuidoostbeemster of Purmerend
  • Niet rokend gezin

Hebben jullie interesse om steungezin te worden? Meld je dan aan als steungezin op www.buurtgezinnen.nl. Voor meer informatie kun je ook bellen met Irma de Groot op 06-1214 0374.