Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Voor een meisje van 2 jaar is Buurtgezinnen op zoek naar een liefdevol, behulpzaam steungezin. Deze wilskrachtige peuter heeft een broer van 5 jaar, waar gezondheidsproblemen spelen. Hun overbelaste moeder draagt alleen zorg voor haar 2 kinderen. Er wonen helaas geen familie of vrienden in de buurt. De moeder geeft aan ‘gewoon maar door te gaan’ en heeft door alle zorg weinig contact met de naaste omgeving. Terwijl ze steun uit de buurt nu wel écht kunnen gebruiken. Buurtgezinnen komt dit keer graag in contact met liefdevolle, betrokken gezinnen in de omgeving van Verzetsheldenbuurt, IJmuiden voor deze ondernemende peuter.

Het meisje speelt graag in een speeltuintje, daar is ze altijd helemaal blij. Ook vindt ze het leuk om (samen) met duplo te spelen en houdt ze van tekenen. Ze is echt helemaal gek op haar poppen. Thuis heeft ze 2 poppen, buggy’s, een poppenbedje en alles erop en eraan. Haar moeder geeft aan dat ze snel tevreden is.

Profiel steungezin

Wij zoeken een betrokken, behulpzaam gezin in de omgeving van Verzetsheldenbuurt, dat:

  • Wil helpen om de moeder eindelijk eens wat tijd voor zichzelf te gunnen en het leuk vindt deze peuter op te vangen, tijdens schooltijd. Haar broer is dagelijks weer naar school.
  • Kan helpen met opvang voor andere afspraken, bijv. bij ziekte of plotselinge afspraken of voor afspraken op school.
  • Het leuk vindt om op afgesproken tijden het meisje eropuit te nemen, iets leuks met haar te doen.

Leuk weetje: Het meisje houdt van…zich een prinses voelen😉

Wil je meer informatie?

Dan kun je contact opnemen met Barbara van der Meij de Bie, coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente Velsen, via barbara@buurtgezinnen.nl. Of bel: 06-15647823.

Aanmelden

Je kunt je ook direct aanmelden als steungezin op de website.