Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Buurtgezinnen is voor een moeder en dochter van 7 jaar op zoek naar een ouder echtpaar, met of zonder eigen (klein)kinderen, die het leuk vinden om de rol van opa/oma te vervullen. In hun leven is geen sprake van een opa en oma waar ze gemakkelijk naar toe kunnen. Het gezin denkt dat de extra aandacht en rust van een opa/oma, hen erg goed zou doen. Het meisje is een vrolijke 7-jarige en heeft een brede belangstelling. Ze houdt van spelen met haar poppenhuis, knutselen, buitenspelen, spelletjes spelen, helpen met koken enz. Ze is temperamentvol en heeft een sterke eigen wil waardoor zij baat heeft bij duidelijkheid.

Profiel steungezin

Buurtgezinnen is op zoek naar een stabiel ouder echtpaar in of in de omgeving van Purmer-Noord dat het leuk vindt om een band op te bouwen met moeder en dochter door af en toe iets met dochter te ondernemen.

Bijzonderheden:

  • De moeder kan haar dochter halen en brengen als dat nodig is.
  • De moeder wil graag iets terug doen. Ze zou het heel erg leuk vinden om de opa en oma te eten te vragen of door boodschappen voor hen te doen o.i.d.
  • Afspraken hoeven niet op vaste dag en tijden, maar in onderling overleg.

Hebben jullie interesse om steungezin te worden? Meld je dan aan als steungezin op www.buurtgezinnen.nl. Coördinator Irene Langerijs neemt dan zo snel mogelijk contact op.