Mogen wij af en toe een beroep op jou doen?!
(Badhoevedorp, Aker, Slotermeer, Oud-Sloten en Lijnden)

Voor een leuk en ondernemend meisje van 3,5 zijn wij op zoek naar een steungezin of steuntante. Zij woont samen met haar moeder in Amsterdam Nieuw-West. Na de herfstvakantie begint zij in groep 1 op de Oranje-Nassau school in Badhoevedorp. De moeder heeft nog geen duidelijkheid over haar werksituatie, ook is er nog geen zicht op welke dagen zij kan afnemen bij de BSO.

Het meisje speelt graag met andere kinderen, jongens, meisjes, ouder of jonger het maakt haar allemaal niet uit, als ze maar pret hebben. Ze houdt heel erg van knutselen, de speeltuin, dansen, zingen, auto’s, lezen en kan hier lekker mee bezig zijn. Ze is dol op honden, zij hebben er zelf ook één thuis.

Wij zoeken een gezin of dame die ruim in haar tijd zit en flexibel is. Iemand die moeder in nood kan vragen om te helpen, op de dagen dat haar dochter naar school gaat.

“Helpen met het ophalen van school of BSO als ik het niet red bijvoorbeeld” zegt de moeder. De moeder en dochter staan open voor allerlei culturen en zijn hierin geïnteresseerd. Vooral de Frans en Italiaanse cultuur.

Last but not least vindt de dochter buiten zijn heerlijk. “Mijn dochter houdt van de buitenlucht en buiten spelen, het zou fijn zijn als het steungezin of de steuntante dit ook leuk vindt. Een tuin zou geweldig zijn aangezien wij die niet hebben.”

Omdat de dochter naar school gaat in Badhoevedorp, is het wellicht het handigst als het steungezin in de buurt woont. Ouders waarvan de kinderen op de Oranje-Nassau school zitten, reageer vooral!

Profiel steungezin

Voor dit gezin is Buurtgezinnen.nl op zoek naar een gezin of alleenstaande vrouw:

  • Die wat extra tijd heeft.
  • Van de buitenlucht houdt en het fijn vindt samen buiten te spelen.
  • Waar de moeder indien nodig onverwachts een beroep op mag doen.
  • In Badhoevedorp, Aker, Slotermeer, Oud-Sloten of Lijnden woont.

Wil je meer informatie?

Dan kun je contact opnemen met Aretha Gijsbertha, coördinator Buurtgezinnen voor Amsterdam West en Nieuw-West, via aretha@buurtgezinnen.nl. Of bel: 06-34192211.

Aanmelden

Je kunt je ook direct aanmelden als steungezin op www.buurtgezinnen.nl.