Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Als ouder wil je graag het beste voor je kinderen, maar wat is het moeilijk om te merken dat wat jij vroeger meemaakte, zomaar je eigen gezin kan binnenkomen.

De moeder heeft het zwaar door alles wat er gebeurd is, doet heel hard haar best maar mist op dit moment wat positiviteit in haar gezin. Ze gunt haar kinderen zoveel meer dan dat zij op dit moment kan bieden.

Ga er maar aan staan, als alleenstaande moeder 4 kinderen opvoeden in de leeftijden tussen 15 en 7 jaar. Petje af! Voor het enige meisje in dit gezin, zoeken we een stabiel en gezellig gezin. Ze houdt van dansen, zit sinds kort op pianoles en heeft veel fantasie. Met heel weinig kan zij heerlijk spelen. Haar emoties kunnen soms sterk wisselen en dat is soms lastig in het contact met andere kinderen. Ze houdt erg van dieren, hoewel ze die thuis niet hebben.

Profiel steungezin

Voor dit gezin is buurtgezinnen.nl op zoek naar een echtpaar:

  • Met of zonder kinderen (opa en oma mag ook!)
  • Waar zij op zaterdag welkom is (elke week of 2x per maand)
  • Waar dit in de toekomst evt. uitgebreid kan worden naar logeren vanaf vrijdag
  • In Amsterdam Noord of in het buitengebied

Denk je iets te kunnen betekenen voor dit gezin, dan gaan we kennismaken en bespreken we samen wat voor jullie wenselijk en mogelijk is. Je kunt je aanmelden als steungezin op www.buurtgezinnen.nl of een mailtje sturen naar gonda@buurtgezinnen.nl. Coördinator Gonda neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.