Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Voor een lieve, alleenstaande moeder met 2 jongetjes van 8 en 3 jaar en een baby van 4 maand zoeken we een liefdevolle en gezellige opa en oma.

Het gezin heeft veel meegemaakt en is nu in rustiger vaarwater terecht gekomen. De moeder heeft wat problemen met haar gezondheid en is bezig met werk zoeken. De jongetjes reageren soms sterk op elkaar en dat vraagt dan, – met de zorg voor de lieve baby -, de nodige energie van de moeder.

De jongens hebben hun speelmaatjes, maar missen een opa en oma in de buurt, mensen die betrokken willen zijn bij het leven van de kinderen en dit gezin. Een plek waar de jongetjes welkom zijn, om te spelen, om samen iets leuks te ondernemen en om wat aandacht te krijgen.

Het jongetje van 8 is een rustig kind, dat graag voetbalt of spelletjes doet op de tablet. Zijn broertje  van 3 jaar is actief ondernemend en speelt graag met auto’s of duplo. De kinderen spelen ook graag buiten en met andere kinderen.

Bij welke opa en oma zijn deze lieve vrolijke kinderen eens per drie weken in het weekend welkom? Zodat de moeder af en toe even kan bijtanken en alle aandacht kan geven haar dochtertje!

Profiel steungezin

Buurtgezinnen.nl zoekt voor de 2 jongetjes van 8 en 3 jaar een ondernemend gezellig liefdevol steungezin met opa of oma in Drachten en omgeving

  • waar zij eens per drie weken welkom zijn in het weekend;
  • waar de kinderen samen - en ook los van elkaar - welkom zijn;
  • en die het leuk vinden om betrokken te worden bij het leven van de kinderen;
  • een “tante” en een “oom” zijn ook welkom.

Wil jij steunoma en opa zijn voor dit gezin?

Je kunt hiervoor contact opnemen met Sjikke Jansma, coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente Smallingerland via sjikke@buurtgezinnen.nl of bel 06-25190848.

Aanmelden
Je kunt je ook direct aanmelden als steungezin op de website.