Als ouder wil je graag het beste voor je kinderen, maar wat is het moeilijk om te merken dat wat jij vroeger meemaakte, zomaar je eigen gezin kan binnenkomen. De moeder heeft het zwaar door alles wat er gebeurd is, doet heel hard haar best maar mist op dit moment wat positiviteit in haar gezin. Ze gunt haar kinderen zoveel meer dan dat zij op dit moment kan bieden.

Ga er maar aan staan, als alleenstaande moeder 4 kinderen opvoeden in de leeftijden tussen 15 en 7 jaar. Petje af! Voor de jongste twee kinderen zijn we op zoek naar een leuke speelplek. De zoon van 9 jaar is heel zorgzaam, houdt van bewegen, speelt heel graag buiten, maar heeft ook tijd voor zichzelf nodig. Structuur en rust zullen hem heel erg goed doen. Dochterlief van net 7 jaar, houdt van dansen en heeft veel fantasie. Met heel weinig kan zij heerlijk spelen. Haar emoties kunnen soms sterk wisselen en dat is soms lastig in het contact met andere kinderen. Beiden houden erg van dieren, hoewel ze die thuis niet hebben.

Profiel steungezin

Voor dit gezin is buurtgezinnen.nl op zoek naar een echtpaar:

  • Met of zonder kinderen (opa en oma mag ook!)
  • Waar broer en zus op zaterdag welkom zijn (elke week of 2x per maand)
  • Waar dit in de toekomst uitgebreid kan worden naar logeren vanaf vrijdag
  • Waar heerlijk buiten gespeeld kan worden, met een duidelijke structuur
  • In Amsterdam Noord of in het buitengebied

Denk je iets te kunnen betekenen voor dit gezin, dan gaan we kennismaken en bespreken we samen wat voor jullie wenselijk en mogelijk is. Je kunt je aanmelden als steungezin op www.buurtgezinnen.nl of een mailtje sturen naar gonda@buurtgezinnen.nl. Coördinator Gonda neemt dan zo snel mogelijk contact met je op.