Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Voor de moeder van een jongen van 7 jaar en dochter van 5 jaar zoekt Buurtgezinnen.nl ondersteuning in het weekend. Sinds de scheiding staat de moeder er grotendeels alleen voor. De zorg voor de kinderen in het weekend is moeilijk te combineren met haar werk en dit geeft de nodige spanning. Om die reden zoekt de moeder een fijn steungezin dat de rust en ruimte heeft om haar kinderen 2x per maand een zaterdag of zondag op te vangen.

De kinderen zijn rustige, lieve kinderen en kunnen goed met elkaar opschieten. Het jongetje is een echt buitenkind die houdt van klimmen, klauteren en fietsen. Zijn zusje is een echt dametje dat van puzzelen, knutselen en verkleden houdt.

Profiel steungezin

Wij zoeken een liefdevol steungezin of opa/oma-figuur dat:

  • 2x per maand de kinderen op zaterdag of zondag een warme plek kan bieden;
  • Woonachtig is in Purmerend (moeder beschikt over eigen vervoer);
  • Een langdurige band met moeder en kinderen wil opbouwen. De moeder wil er ook graag zijn voor het steungezin door voor hen bijvoorbeeld boodschappen te doen of te koken.

Hebben jullie interesse om steungezin te worden? Meld je dan aan als steungezin op www.buurtgezinnen.nl. Coördinator Irene Langerijs neemt dan zo snel mogelijk contact op.