Voor een moeder en haar zoontje van 10 zoeken een we lief ouder echtpaar of steungezin in Amsterdam Zuid. De moeder werkte als re-integratiecoach, maar is nu tijdelijk gestopt. Door omstandigheden zijn er geen familiecontacten waardoor de moeder er alleen voorstaat wat betreft de zorg voor haar zoontje, zij zou daarbij graag wat ondersteuning willen. De vader is uit beeld.

Haar zoontje is een heel innemende krullenbol, hij zit in groep 6. Hij functioneert op een niveau wat enigszins beneden gemiddeld ligt, gedragsmatig en neurologisch zijn er lichte kenmerken van autisme en ADHD. Hij vraagt thuis veel aandacht en de moeder en zoon zouden het geweldig vinden als er een ouder echtpaar, in de rol van Oma/Opa, hen zou kunnen ondersteunen. Maar ook een gezin met kinderen zou natuurlijk heel fijn zijn. Zoals gezegd het is een leuk joch met veel fantasie, dat het ook leuk vindt om met andere kinderen te spelen. En..  hij wil ook nog wel eens helpen in de keuken, want hij wil later kok worden.

Profiel steungezin

Buurtgezinnen zoekt een steungezin in Amsterdam Zuid, bij voorkeur in de Rivierenbuurt, Oud Zuid of de Pijp.

Interesse? Neem dan contact op met anjo@buurtgezinnen.nl coördinator Buurtgezinnen in Amsterdam Zuid. Of meld je direct aan als steungezin.