Voor een liefdevol eenoudergezin met een zoon en een dochter, zijn wij nog op zoek naar een steungezin voor de jongen. Voor de dochter is al een gezin gevonden.

De moeder en haar kinderen vormen een warm en hecht gezin. Het gezin heeft een moeilijke tijd achter de rug en de moeder heeft veel te verwerken gehad. Nu zij haar leven weer aan het opbouwen is en ook weer balans in haar werk zoekt, maakt zij zich zorgen of zij wel de kinderen de aandacht kan geven die zij nodig hebben. Daarom zoekt zij ook voor haar zoon een warm steungezin waar hij fijn kan spelen en aandacht krijgt.

De jongen is enthousiast, sportief, voetbalt op een club maar wil eigenlijk altijd wel buiten een balletje trappen. Hij houdt van gezelligheid en hij speelt graag samen met andere kinderen. Daarom zou het fantastisch zijn als er een gezin is met kinderen die met hem willen voetballen of die samen met hem een leuk spelletje willen spelen. Zijn er iets oudere kinderen in het gezin waaraan hij zich kan optrekken, dat zou ook goed bij deze jongen passen.

Profiel steungezin

Buurtgezinnen.nl is op zoek naar een liefdevol steungezin dat:

  • woont in Nieuwegein Noord, omgeving Wijkersloot, Jutphaas;
  • de jongen een plek biedt waar hij een middag per week kan komen spelen;
  • een kind of kinderen heeft rond dezelfde leeftijd of iets ouder, een jongen zou leuk zijn maar is geen must;
  • de moeder af en toe wil helpen met opvoedvragen waar zij als eenoudergezin voor staat.

Geef jij deze jongen de ruimte om lekker samen te kunnen spelen?
Neem dan contact op met Atie Wakkee, coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente Nieuwegein, via atie@buurtgezinnen.nl. of bel met 0624268314
Je kunt je ook direct aanmelden als steungezin op de website www.buurtgezinnen.nl.