Buurtgezinnen is op zoek naar een steungezin, waar een vrolijk en heel lief jongetje van bijna 5 jaar welkom is. Het jongetje is geboren in Nederland maar zijn ouders komen oorspronkelijk uit Sri Lanka. Hij gaat naar school, maar blijft nog wat achter in zijn taalontwikkeling. Zijn ouders vinden het erg belangrijk dat zijn taalontwikkeling wordt gestimuleerd. Zij hebben beide Nederlands geleerd en werken beide, maar kunnen hun zoontje op het gebied van taal niet bieden wat hij nodig heeft. Daarom is Buurtgezinnen op zoek naar een Nederlands gezin waar dit jongetje spelenderwijs beter Nederlands leert, zodat hij niet achter komt te liggen op school.

Het jongetje is een echte hartenbreker: kletst er graag op los, is slim en actief. Hij houdt van kleuren, bouwen en buiten spelen. En hij is ontzettend trots op zijn pasgeboren broertje.

Profiel steungezin

Buurtgezinnen.nl is op zoek naar een steungezin in Roermond:

  • waar deze hartenbreker wekelijks een dagdeel terecht kan, bij voorkeur op woensdag- of vrijdagmiddag
  • Het liefst met kinderen tussen de 4 en 7 jaar
  • bij voorkeur woonachtig in of vlakbij Swalmen

Wil je iets betekenen voor dit gezin? Meld je dan aan als steungezin via onze website of bel voor meer informatie met de coördinator van Buurtgezinnen.nl in Roermond: Freke Spijkers 06-10076282 of mail naar freke@buurtgezinnen.nl.