Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Buurtgezinnen.nl zoekt in Houten een steungezin dat op vrijdagmiddag een jongetje van 6 jaar een fijne speelplek in hun gezin wil bieden. De vader en moeder zijn langdurig overbelast. Door de week, als de vader werkt, heeft de moeder naast haar werk op haar vrije dagen de zorg voor de kinderen. De vader heeft veel seizoensgebonden werk, waardoor hij de zaterdagen bezet is, ’s morgens vaak heel vroeg de deur uit is en ‘s avonds laat thuiskomt. Hierdoor komt er in het gezin veel op het bordje van moeder.
De vader en moeder doen samen hun best alle ballen in de lucht te houden. En dat is met de speciale zorg en aandacht voor hun oudste kind geen eenvoudige klus. Daarbij staat het gezin ook onder financiële druk; zij kunnen het zich niet veroorloven uit te vallen op hun werk.

Zij vormen een hecht en warm gezin waarin veel plaats is voor vrolijkheid. Binnen hun eigen netwerk hebben zij al een fijne plek gevonden waar hun dochter zo nu en dan mag komen logeren.
Wat zou het fijn zijn als hun zoontje van 5 jaar op vrijdagmiddag mag komen spelen. Het is een vrolijke, fantasierijke jongen die er lekker op los babbelt en veel dingen leuk vindt (het liefst alles wat stoer is). Hij vindt het leuk om dingen samen te doen, maar kan zich ook uitstekend zelf vermaken.

Profiel steungezin


Voor dit fijne gezin zoekt Buurtgezinnen.nl:

  • een warm gezin, bij voorkeur in Houten Noord
  • dat deze heerlijke babbelkous op vrijdag om 12 uur uit school ophaalt
  • waar hij lekker kan spelen liefst met een leeftijdgenootje

Wil je meer informatie?
Dan kun je contact opnemen met Marijke van Tiggelen, coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente Houten, via marijke@buurtgezinnen.nl of bel: 06-39402710

Aanmelden
Je kunt je ook direct aanmelden als steungezin op de website www.buurtgezinnen.nl.