Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Houden je kinderen van hutten bouwen, kussengevechten, buiten spelen, spelletjes doen, knutselen en af en toe gamen? Dan zijn wij op zoek naar jouw gezin!

In Reuver woont een moeder met haar twee dochters. De ouders zijn gescheiden en de meisjes hebben hier teveel van meegekregen. De zorg voor de meisjes ligt grotendeels bij de moeder en zij kampt met allerlei medische klachten. Het gezin heeft geen familie en vrienden in de buurt.

De moeder gunt het de meiden om zo nu en dan op een andere veilige plek te kunnen zijn en zelf even op adem te kunnen komen. Omdat er thuis nog veel stressmomenten zijn, is het belangrijk dat ze zo nu en dan kunnen meedraaien in een liefdevol en warm gezin waar ze zich veilig voelen en onbekommerd kind kunnen zijn.

Het jongste meisje speelt graag buiten en heeft veel vriendinnetjes. Het oudste meisje vindt het wat moeilijker om contact te maken. Maar als ze eenmaal je vertrouwen heeft gewonnen dan kan ze lekker zichzelf zijn en erop los kletsen.
Ze vinden het fijn als ze af en toe naar een gezin kunnen waar ook kinderen zijn. In de toekomst hopen ze af en toe een nachtje te kunnen blijven logeren.

Profiel steungezin

Wij zoeken:

  • Een gezin in Reuver of directe omgeving
  • Met kinderen tussen 7 en 15 jaar.
  • Dat 1 middag in de week tijd heeft om deze meisjes op te vangen (dag in overleg).
  • Dat ervoor open staat dat de meisjes in de toekomst incidenteel een nachtje komen logeren.

Wil je meer informatie?
Dan kun je contact opnemen met Marieke Raijmakers, coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente Beesel, via mariekeraijmakers@buurtgezinnen.nl of 0633838255.

Aanmelden

Je kunt je ook direct aanmelden als steungezin via onze website.