Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Zij had alles prima voor elkaar: een leuke baan, een schat van een kindje van twee, een lekker huisje.

Toen werd zij ziek. Ze merkt nu hoe weinig mensen ze eigenlijk kent in de buurt en hoe afhankelijk je bent van je omgeving als single mama die regelmatig geopereerd moet worden.

Zij staat heel positief in het leven. Voordat ze ziek werd werkte ze en had ze een druk leven, nu brengt zij veel tijd alleen thuis door. Zij zou het zo leuk vinden om contact te hebben met een andere single mama in de buurt met een jongetje van rond de twee jaar. Gezellig samen leuke dingen doen met de kindjes: naar het theater, straks lekker buitenspelen, zwemmen. Als de kindjes aan elkaar gewend zijn, zou zij het fijn vinden als haar zoontje daar ook eens kan spelen.

Haar zoontje is lekker levendig. Hij gaat 4 dagen per week naar het kinderdagverblijf. Hij vindt het heerlijk om met auto’s te spelen.

Profiel steungezin:

Ben jij

  • Alleenstaande moeder in de Dapperbuurt
  • Met een jongetje van rond de twee jaar
  • Die het leuk vindt om 2x per maand af te spreken
  • Dagen/tijden in overleg

Aarzel dan niet en meld je aan als steungezin op Buurtgezinnen.nl! Coördinator Marieke belt je graag om een afspraak te maken.

Meld je dan aan als steungezin op www.buurtgezinnen.nl of stuur een mailtje naar onze coördinator: mariekevanrooij@buurtgezinnen.nl.