Buurtgezinnen.nl in Amsterdam Zuid is op zoek naar een steungezin voor een moeder met haar tweeling van 1 jaar en 9 maanden. De moeder is Nederlandse, van Turkse komaf en heeft een opleiding aan verschillende kunstacademies gedaan in Schotland en België. Zij woont sinds 6 jaar in Amsterdam en werkt als fotografe en bij een bank. Zij is heel blij met haar twee vrolijke zoontjes, maar soms is het ook heel zwaar. Zij heeft een beperkt netwerk. Omdat zij wat ouder is, zitten vrienden en kennissen in een ander levensfase. De moeder is een warme, vriendelijke vrouw.

Profiel steungezin:

Wij zoeken een jong gezin, lieve oma of echtpaar met extra energie:

  • woonachtig in de Pijp, de Rivierenbuurt of elders in Zuid.
  • dat in het weekend een paar uur met de tweeling wil spelen, samen naar het park gaan, voorlezen of andere leuke dingen ondernemen, bij hen thuis of bij het vraaggezin thuis.
  • Dat misschien ook eens kan inspringen, wanneer de moeder ziek is, om de tweeling naar de crèche te brengen of weer op te halen.
  • Waar de tweeling misschien op termijn ook eens een dagdeel kan worden opgevangen.

Bijzonderheden

  • De moeder doet graag iets terug, zij maakt prachtige foto’s.

Interesse? Neem dan contact op met anjo@buurtgezinnen.nl coördinator Buurtgezinnen in Amsterdam Zuid. Of meld je direct aan als steungezin.