Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Voor een bijna vierjarige jongen uit Zaandam zijn wij per direct op zoek naar een gezin waar hij kan spelen op de woensdagmiddag van 14:00 – 18:00 uur.

Deze lieve ondernemende jongen zit nu regelmatig uit zijn slaapkamer naar de speeltuin te kijken. Hij wil zo graag buiten spelen, alleen gaat dit vaak niet. Zijn vader werkt en zijn moeder heeft overdag de verzorging voor alle drie de kinderen. Zijn oudere zus heeft een verstandelijke beperking en eist veel aandacht op. Er wordt voor haar een plek gezocht waar zij uit school kan verblijven, alleen is deze nog niet gevonden. Vandaar dat we op zoek zijn naar een steungezin waar deze middelste jongen kan verblijven. Zijn ouders gunnen hem een fijne speelplek, waar hij veilig kan spelen en waar er veel aandacht voor hem is.

Hij houdt van fietsen, spelen in de speeltuin, naar de boerderij gaan. Binnen speelt hij met auto’s en treinbanen. Hij vindt dieren leuk en heeft zelf vogels.

Deze liefdevolle ouders doen er alles aan om het gezin in goede banen te leiden en vooral om de veiligheid van alle drie hun kinderen te waarborgen. Echter komt deze moeder tussen 14:00 – 18:00 uur handen en ogen te kort als zij alleen is met haar drie kinderen.

Profiel steungezin

Wij zoeken:

  • Steungezin dat elke woensdag beschikbaar is van 14:00 – 18:00 uur.
  • Gezin dat deze jongen om 14:00 uur van school kan halen en om 18:00 uur thuis kan brengen.
  • Gezin dat ondernemend is en waar aandacht is voor het kind.

Interesse

Hebben jullie interesse om steungezin te worden? Meld je dan aan als steungezin op www.buurtgezinnen.nl. Coördinator Francis Bak-van Leeuwen neemt dan zo snel mogelijk contact met je op. Heb je vragen dan kun je deze stellen via francis@buurtgezinnen.nl of 06-2477 8784.