Voor een gezin uit Amsterdam Oost met een zoontje van 3 jaar zoeken we een steungezin in de buurt. Dit gezin heeft best een roerige tijd achter de rug. Nu is alles weer in wat rustiger vaarwater, maar er is nog genoeg te doen.

De moeder zou het leuk vinden als haar zoontje af en toe in de buurt kan spelen bij een gezin met jongetjes die net iets ouder zijn dan hij. Hij vindt dat op de crèche ook erg fijn. De moeder merkt dat haar zoontje het geweldig vindt om nieuwe dingen te ontdekken. En waar kan dat nu beter dan in een ondernemend gezin?

Deze jongen is onderzoekend en heeft veel fantasie. Hij speelt graag met auto’s en houdt ook erg van kleien en schilderen. Maar hij vindt het ook superfijn om naar buiten te gaan. Hij houdt van spelen in de speeltuin, springen op de trampoline, zwemmen, voetballen en tennissen. Ook is hij gek op planten en beestjes. Alleen honden vindt hij niet zo leuk.

Profiel steungezin

Buurtgezinnen.nl zoekt voor deze kleine man een steungezin in Amsterdam Oost

  • Met één of meerdere kinderen, liefst jongens
  • Zonder hond
  • Waar hij gezellig mee mag spelen, liefst op de maandag
  • Eens in de 2, 3 weken

Lijkt het je leuk om dit jongetje welkom te heten in jouw gezin? Meld je dan aan als steungezin op www.buurtgezinnen.nl. Coördinator Marieke belt je dan graag om een afspraak te maken.