Voor een alleenstaande moeder met haar zoon uit de Kroeven zoeken we een fijn steungezin. Haar zoon is haar alles, maar zij heeft op dit moment tijd nodig voor zichzelf om wat dingen op een rij te krijgen. Zodat zij zich uiteindelijk kan gaan oriënteren op werk. Ze heeft weinig netwerk en contacten met andere kindjes. Graag komt de moeder in contact met een liefdevol en geduldig gezin voor wat meer speelplezier voor haar knul.

Het zou fijn zijn bij als deze vrolijke jongen één of twee keer in de week mag spelen in een steungezin uit de Kroeven of Tolberg. Voor deze speelse knul is rust en voorspelbaarheid belangrijk, net zoals ruimte geven en consequent zijn. Het is een slimme knul, die je soms verbaasd doet staan met wat hij onthoudt en weet. Hij is graag actief bezig: lekker voetballen of in een speeltuin spelen. Hij kijkt op naar “grote kinderen” en heeft daar ook een klik mee. Als het tussen de gezinnen klikt vindt deze moeder het ook fijn af en toe haar verhaal kwijt te kunnen en wat uit te wisselen over opvoedvragen.

Zijn jullie dat gezin met iets oudere kinderen dan 3 jaar? En willen jullie een rol spelen in het leven van deze jongen en moeder? Wat zou dat fijn zijn!

Profiel steungezin

Buurtgezinnen in Roosendaal zoekt een steungezin:

  • In de wijk Tolberg of Kroeven
  • Waar hij één of twee keer per week een dagdeel welkom is
  • Met kinderen die iets ouder zijn dan 3 jaar
  • Dat de jongen soms kan ophalen of wegbrengen (moeder heeft geen rijbewijs)

Wil je meer informatie?
Dan kun je contact opnemen met Miranda van Houwelingen, coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente Roosendaal, via miranda@buurtgezinnen.nl. Of bel: 06-31390565.

Aanmelden
Je kunt je ook direct aanmelden als steungezin op de website www.buurtgezinnen.nl.