Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Voor een gezin op IJburg met een meisje van 12 zoeken we een steungezin in de buurt. De familie van dit gezin woont ver weg, steun is daardoor beperkt. Dit gezin heeft de afgelopen tijd veel voor de kiezen gehad, het meisje zeker. Daarom zoeken we voor haar een gezin waar ze lekker onbezorgd kan spelen en relaxen.

Deze vrolijke meid gaat na de zomervakantie naar de brugklas. Ze vindt het leuk om dingen te ondernemen: ze vindt het fijn om buiten te zijn, naar het bos of het strand te gaan, ze gaat deze zomervakantie zelfs op kamp in de Ardennen! Maar ook binnen bezig zijn vindt ze fijn: dansen, koken en bakken, gamen, en lekker Donald Ducks lezen.

We zijn op zoek naar een gezin dat haar af en toe lekker in het zonnetje wil zetten. Ze vindt het gezellig als dat een gezin is met andere meisjes, maar ook een stel zonder kinderen spreekt haar aan. Een beetje rust doet haar goed. Dieren vindt ze lief. Het zou gezellig zijn als ze wekelijks een paar uurtjes in het gezin kan zijn, en af en toe een weekeindje.

Profiel steungezin

Buurtgezinnen.nl zoekt voor dit meisje een steungezin op IJburg

  • Met één of twee meisjes tussen de 9 en 16 jaar
  • Of een stel zonder kinderen
  • Waar ze gezellig kan spelen en relaxen
  • Waar ze gezien en gehoord wordt
  • Een middag of avond per week, dag in overleg (afhankelijk van nieuwe schoolrooster)
  • En op den duur af en toe een weekeindje

Lijkt het je leuk om die fijne speel- en relaxplek te bieden aan dit meisje? Meld je dan aan als steungezin op www.buurtgezinnen.nl. Coördinator Marieke belt je dan graag om een afspraak te maken.