Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Buurtgezinnen.nl in Roosendaal zoekt voor een gezin in Langdonk naar een gezellig en liefdevol steungezin, waar twee broertjes van 3 en 1 jaar samen mogen spelen.

De emmer van beide ouders is behoorlijk vol en dreigt over te lopen. De vader is gedeeltelijk uitgevallen op zijn werk en de moeder heeft haar eigen gezondheidszorgen. Het opvoeden van de jongens vinden ze een uitdaging. Hoewel zij hun uiterste best doen, is het niet altijd makkelijk de sfeer in huis positief te houden. Ze kunnen een adempauze af en toe goed gebruiken. Zij gunnen hun kinderen daarom wat extra aandacht en liefde.

Daarnaast staat er voor de moeder een belangrijke operatie op de planning met flinke hersteltijd, waardoor het gezin zich ook zorgen maakt over de begeleiding en opvang voor de kinderen in die tijd (vermoedelijk september). Ze hebben een beperkt netwerk en er zijn geen mogelijkheden voor andere kinderopvang: een extra speelplek is zó welkom!

We zoeken een warm en geduldig gezin dat de beide jongens voor één dag een extra speelplekje kan bieden. De beide knullen zijn lekker ondernemend, spelen op hun manier ook al samen en de oudste vindt een trampoline en de speeltuin geweldig. De jongste slaapt ’s middags nog.

Wie wil dit dappere gezin, dat door een moeilijke fase heen gaat – een steuntje in de rug bieden?
Zijn jullie dat gezin waarvan de kinderen al wat ouder of uit huis zijn en een plekje in jullie hart willen maken voor deze jongetjes? Een steunoma en/of –opa zou ook geweldig zijn….

Profiel steungezin

Buurtgezinnen.nl in Roosendaal zoekt een fijn steungezin:

  • Dat bij voorkeur woont in de wijk Langdonk, maar als de kinderen opgehaald kunnen worden is een andere wijk ook prima voor de ouders
  • Met al oudere kinderen of waarvan de kinderen uit huis zijn
  • Dat minimaal op één dag/twee dagdelen tijd wil doorbrengen met deze broertjes
  • Dat graag een band op wil bouwen met de broertjes en hun ouders

Wil je meer informatie?
Dan kun je contact opnemen met Miranda van Houwelingen, coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente Roosendaal, via miranda@buurtgezinnen.nl. Of bel: 06-31390565.

Aanmelden
Je kunt je ook direct aanmelden als steungezin op de website www.buurtgezinnen.nl.