Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Voor een jongen (12) uit Weidevenne zoeken wij een fijn, warm speelgezin waar hij onbezorgd kan spelen. Zijn vader is ernstig ziek en zijn moeder heeft haar handen vol aan de zorg voor haar man. Het zou fijn zijn als deze 12-jarige af en toe, buiten de familiekring om, ergens wat afleiding geboden zou kunnen worden. Een gezin waar hij lekker kan spelen en er even uit is.

Het betreft een lieve en rustige jongen. Hij houdt van gamen op de playstation, buiten spelen, zwemmen en een dagje uit naar een pretpark o.i.d.

Profiel steungezin

  • Een gezellig, warm en zorgzaam gezin
  • Met jongen(s) in dezelfde leeftijdscategorie
  • Bij voorkeur woonachtig in de nabijheid van de wijk Weidevenne.
  • Waar deze jongen welkom is om te gamen of samen buiten te spelen en die het leuk vind om hem in het weekend en in de zomervakantie af en toe mee te nemen naar een zwembad, een pretpark o.i.d. zodat hij even wat afleiding heeft van zijn thuissituatie. Het entreekaartje voor het zwembad of pretpark o.i.d. wil het vraaggezin zelf bekostigen.

Hebben jullie interesse om steungezin te worden? Meld je dan aan als steungezin op www.buurtgezinnen.nl. Coördinator Irene Langerijs neemt dan zo snel mogelijk contact op.