In Melick woont een gezin bestaande uit een vader, moeder, 2 dochters en 1 zoon. Het is een hecht, gezellig en liefdevol gezin. De jongen van 12 heeft wat problemen waardoor de omgang met zijn zussen moeizaam verloopt en hij veel aandacht van het gezin vraagt. Hierdoor zijn de ouders continu met de kinderen bezig en hebben ze weinig tijd om aan zichzelf toe te komen.

Zodra de kinderen samen zijn, dienen ze voortdurend bezig gehouden te worden. De weekenden zijn dan ook erg zwaar voor dit gezin.

Voor de jongen zoeken we een gezin waar hij op zondag naartoe kan en alle aandacht voor hem alleen is. Hij is erg vrolijk, actief en enthousiast. Zodra duidelijk is wat de afspraken zijn, heb je een geweldig kind aan hem!

Hij vindt het heerlijk om buiten te zijn, houdt van voetbal, fietsen, tennissen en skaten. Dingen bouwen, knutselen en met lego spelen vindt hij ook leuk. Hij leert graag van alles over de natuur of geschiedenis.

Hij functioneert het beste als er geen andere kinderen om hem heen zijn. Hierdoor zijn we dan ook op zoek naar een gezin zonder kinderen.

Zijn jullie het echtpaar wat op zondag nog enkele uurtjes tijd heeft voor deze leuke jongen? Je zou hem en daarbij de rest van het gezin een groot plezier doen!

Profiel steungezin

Wij zoeken:

  • Een gezin zonder kinderen
  • Beschikbaar op zondag
  • Huisdieren geen probleem.

Denk je dat jouw gezin deze jongen een fijne plek kan bieden? Meld je dan aan als steungezin via onze website. Je mag ook contact opnemen met de coördinator van gemeente Roerdalen: mariekeraijmakers@buurtgezinnen.nl of 06-33838255.