Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Buurtgezinnen in Houten is op zoek naar een gezellig en open steungezin voor een levendig jongetje van bijna 2. De alleenstaande moeder heeft heel wat tegenslag gehad in haar leven. Nu wil zij graag de volgende stap zetten en een leuke, passende baan zoeken. Zij heeft in haar buurt geen mensen waar zij haar zoontje kan brengen wanneer zij een afspraak heeft.

Haar zoontje is een vrolijke krullenbol die gemakkelijk contact maakt. Hij houdt van samenspelen, maar kan zich ook alleen goed vermaken. Zijn knuffels, grote blokken, auto’s, puzzelen en keukentje zijn favoriet. Zijn moeder gunt hem een speelmaatje waar hij wanneer nodig een ochtend in de week mag zijn.

Profiel steungezin

Buurtgezinnen in Houten is op zoek naar een steungezin:

  • waar deze bijna peuter een dagdeel in de week mag spelen bij voorkeur op de dinsdag of woensdagochtend
  • waar kinderen in huis zijn
  • dat moeder af en toe wil helpen met opvoedvragen waar zij als eenoudergezin voor staat

Bijzonderheden:

  • De moeder voedt haar zoontje tweetalig op; in het Nederlands en in het Engels. Gezinnen uit andere culturen worden dan ook van harte uitgenodigd om te reageren.

Wil je meer weten? Neem contact op met Marijke van Tiggelen, coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente Houten, via marijke@buurtgezinnen.nl. Of bel: 06-39402710. Of meld je direct aan als steungezin.