Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Voor een lief en rustig meisje van 16 jaar zoeken we een steungezin in Zaanstad waar ze een weekend in de maand of vaker naar toe kan gaan.

Ze houdt van gezelligheid, lekker kletsen en reuring om haar heen, dus een steungezin met zelf pubers zou ideaal zijn. Maar ook als je kinderen in een andere leeftijd hebt, mag je reageren. Voor dit meisje is het belangrijk dat ze lekker mee kan draaien in een actief gezin, zodat haar wereld ook wat groter wordt.

Ze komt uit een gezin waar veel speelt en waar hulpverlening aanwezig is. Het contact met haar ouders verloopt niet goed. En daarom gunnen we dit meisje een fijn steungezin waar ze lekker zichzelf kan zijn, kan chillen op de bank, muziek luisteren of samen een film kijken. Of er lekker op uit met z’n allen in het weekend, alles is goed.

Doordat het thuis niet altijd zo goed is gegaan, is ze onzeker en zoekt ze bevestiging. Een gezin dat dit begrijpt en dat haar positief kan begeleiden, zou heel fijn voor haar zijn.

Ze is gek op dieren, honden en katten zijn dus geen bezwaar.

Zijn jullie dat gezin dat haar een fijne plek kan bieden?

Profiel steungezin

Wij zoeken:

  • Steungezin met oudere kinderen
  • Gezin dat een weekend per maand of vaker beschikbaar is
  • Een niet rokend steungezin

Hebben jullie interesse om steungezin te worden? Meld je dan aan als steungezin op www.buurtgezinnen.nl. Coördinator Irma de Groot neemt dan zo snel mogelijk contact op. Voor meer informatie kun je ook bellen met Irma op 06-1214 0374.