Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Voor een ondernemend meisje van ander half  jaar zoeken wij een warm steungezin met eigen kinderen in de leeftijd van ander half jaar en ouder waar mee gespeeld kan worden.

Haar liefdevolle ouders zijn al enige tijd overbelast door hun eigen problemen die zijn opstapelt en een hun zoons die extra aandacht nodig hebben. Voor de broers van dit meisje wordt een ander steungezin gezocht.

Om de ouders te ontlasten en op adem te laten komen, zou het erg fijn zijn als hun jongste, nieuwsgierige dochtertje een maal per week op de dinsdag of de donderdag van 0900 tot 1700 uur naar een ondernemend, gezellig gezin in de Beverwijk/Heemskerk kan gaan, die haar stimuleren in haar ontwikkeling en helpen de wereld verder te ontdekken!

Profiel steungezin

Wij zoeken een gastvrij, liefdevol, ondernemend gezin:

  • in de omgeving van Beverwijk of Heemskerk (wijk Broekpolder)
  • met thuiswonende kinderen in de leeftijd van het 1,5 meisje
  • dat eens per week op de dinsdag of de donderdag van 0900 uur tot 1700 uur het meisje op wil vangen.
  • dat de peuter wil stimuleren in haar ontwikkeling door bijvoorbeeld voor te lezen, kleuren, knutselen, maar ook naar de speeltuin wil gaan en de kinderboerderij.

Bijzonderheden:

  • Het steungezin hoeft niet persé het meisje te halen en te brengen, de ouders zijn mobiel.
  • Graag niet rokend gezin of buiten roken.
  • Liefst geen huisdieren, i.v.m. allergieën van broer(s).

Wil je meer informatie?

Dan kun je contact opnemen met Ingeborgh Olij-Frima, coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente Heemskerk en Beverwijk, via ingeborgh@buurtgezinnen.nl. Of bel: 06-11017207.

Aanmelden

Je kunt je ook direct aanmelden als steungezin op de www.buurtgezinnen.nl.