Voor een gezin – een vader, een moeder en hun zoontje van 2 jaar – zoekt Buurtgezinnen.nl in Houten contact met een liefdevol, betrokken gezin in de buurt om samen op pad te gaan. De ouders zijn in Nederland en Frankrijk opgegroeid. Zij zijn voor hun werk en voor hun zoontje naar Nederland teruggekomen.

Het open en vriendelijke gezin woont prettig in Houten Zuid, maar heeft door overbelasting weinig contact met de naaste omgeving tot nu toe. De vader zit thuis met een burn-out en de moeder zit hier tegenaan. Beiden zijn zij erg vermoeid. Ze houden van gezellige uitstapjes, een rondje fietsen of een middagje picknicken en borrelen in het park, maar de combinatie werk, thuissituatie en de zorg om hun zoontje valt hen zwaar. Het blonde jongetje is open en nieuwsgierig naar de wereld om hem heen. Alles vindt hij leuk en onderzoekt hij.

Woon je in Houten Zuid en wil je als (naaste) buren helpen met opvang voor hun zoontje als zij een afspraak hebben of even moeten bijkomen? Of vind je het leuk om samen af een toe een uitstapje te ondernemen? Meld je aan!

Profiel steungezin

Wij zoeken een begripvol, betrokken steungezin in Houten:

  • dat hun zoontje een aantal uur op wil vangen als zij een afspraak hebben
  • dat het leuk vindt om een band met dit gezin op te bouwen
  • dat het leuk vindt om af en toe iets met de twee gezinnen te ondernemen

Wil je meer informatie? Meld je dan aan als steungezin of neem contact op met marijke@buurtgezinnen.nl.