Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Voor een meisje van 8 jaar uit Houten Zuid zoeken wij een steungezin waar zij een dagdeel per week mag komen spelen. De vader heeft een eigen zaak en werkt 6 dagen per week. De moeder werkt parttime, runt het huishouden en doet grotendeels de opvoeding van de kinderen. Het is een liefdevol, druk en sociaal gezin. De moeder heeft het nodig om af en toe op adem te komen. Haar ouders zijn overbelast onder andere door de zorgen om hun oudste dochter. Er heerst soms een gespannen sfeer in huis. De moeder gunt haar jongste dochter een fijne ontspannen speelplek.

Dit meisje is vriendelijk, sociaal en maakt gemakkelijk contact. Ze is dol op dieren, creatief bezig zijn en buitenspelen. Ze zou het geweldig vinden als er een gezin met huisdieren wordt gevonden.

Profiel steungezin

Voor dit sociale meisje zoeken we een steungezin:

  • dat gek is op dieren / een huisdier heeft;
  • bij voorkeur een meisje heeft in dezelfde leeftijd (8-12 jaar);
  • dat op een zaterdag (wekelijks of om de week) tijd heeft om haar op te vangen

Interesse?

Zijn jullie het gezellige gezin waar zij welkom is? Meld je dan aan als steungezin. Coördinator Marijke van Tiggelen neemt dan zo snel mogelijk contact met je op. Heb je vragen dan kun je deze stellen via marijke@buurtgezinnen.nl of 06-39402710.