Voor een jongen van 11 jaar zijn we op zoek naar een leuk steungezin waar hij om het weekend op zaterdag naar toe kan gaan. Voor zijn alleenstaande moeder is het best pittig om alle ballen in de lucht te houden, er is sprake van overbelasting. Een steungezin waar haar zoon lekker kan spelen, voetballen en (stunt)steppen is daarom zeer welkom. Hij wil zelf heel graag naar een gezin met een hond toe.

Voor zijn twee jongere broers zijn we ook op zoek naar een steungezin. Hij zou eventueel ook goed samen met zijn broertje van 7 jaar naar een steungezin kunnen gaan.

Het is een intelligente jongen, hij spreekt meerdere talen, waaronder Nederlands, Engels en Duits. Hij houdt van het lezen van Harry Potter boeken. Een rustig gezin waar duidelijke structuur is en waar hij leuke gesprekken kan voeren zou goed bij hem passen. Daarnaast is het fijn als hij ook af en toe zijn energie kwijt kan en lekker buiten kan spelen bij het steungezin.

Profiel steungezin

Wij zoeken:

  • Liefdevol steungezin in Zaanstad
  • Gezin dat een zaterdag om de week deze jongen op wil vangen.
  • Een gezin dat kan halen en brengen is een pre
  • Huisdieren zijn een pre
  • Niet rokend gezin

Interesse

Hebben jullie interesse om steungezin te worden? Meld je dan aan als steungezin op www.buurtgezinnen.nl. Coördinator Irma de Groot neemt dan zo snel mogelijk contact op. Heb je vragen, dan kun je deze stellen via irma@buurtgezinnen.nl of 06-1214 0374.