Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Een twee-oudergezin uit Heemskerk met een meisje van 5 jaar en een jongen van 0 jaar zoekt een warm, liefdevol en begripvol steungezin in Heemskerk of Beverwijk. I.v.m. de chronische ziekte van de vader (sinds een aantal jaren), is er overbelasting ontstaan bij vader en moeder.
Naast de verzorging van de kinderen, geeft de moeder fysieke ondersteuning aan haar partner. De moeder werkt twee en een halve dag per week.

Voor de kinderen wordt 1 maal per week op de donderdagmiddag opvang gewenst voor de jongste vanaf 13.00 uur en voor de dochter van 5 jaar vanaf 14.15 uur tot einde van de middag rond 18.00 uur. Er is behoefte  aan een steungezin met kinderen (j/m) in de leeftijd van de dochter van 5 jaar. De vader van de kinderen heeft dagen dat het hem niet lukt om voor de kinderen te zorgen, daarom wordt soms extra opvang (in overleg) gevraagd.

Het meisje, is een actieve, temperamentvolle, ondernemende jongedame die houdt van grapjes maken, duidelijkheid, kleuren, knutselen en buiten zijn. Belangrijk is, dat het steungezin kan omgaan met en begrenzen van af en toe overprikkeld gedrag. De jongen is gek op aandacht, spelen op een kleedje en wil graag geknuffeld worden.

Profiel steungezin

Wij zoeken:

  • een liefdevol gezin dat eens per week op de donderdagmiddag beide kinderen wil opvangen,
  • dat bereid is, om incidenteel extra opvang te bieden als vader een slechte dag heeft en de kinderen niet kan verzorgen,
  • een steungezin met een kind in de leeftijd rond de vijf jaar (j/m)

Bijzonderheden:

  • een gezin met huisdieren mag
  • roken liever niet

Wil je meer informatie?

Dan kun je contact opnemen met Ingeborgh Olij-Frima, coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente Heemskerk en Beverwijk, via ingeborgh@buurtgezinnen.nl. Of bel: 06-11017207.

Aanmelden

Je kunt je ook direct aanmelden als steungezin op de www.buurtgezinnen.nl.