Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Het zal je maar gebeuren…

Je bent moeder en staat er alleen voor met een tweeling. Nu kan dat iedereen overkomen natuurlijk. Je ouders/opa en oma helpen en ondersteunen je, maar je hebt meer nodig. Want er is verder geen familie of vrienden waar je op terug kunt vallen.

Je hebt chronische pijn in je rug, bent uitgevallen op je werk en je start binnenkort met een intensief revalidatie-traject. En kort geleden kwam hier nog een operatie overheen. Je kunt ze zelf naar school brengen en naar zwemles, thuis met de kinderen puzzelen en knutselen lukt ook prima.

Maar er lukken op dit moment ook een aantal dingen minder goed.

Namelijk; er samen op uit gaan. Je gunt dit je dochters enorm, maar het lukt je niet om dit zelf te doen. En daarom heb je Buurtgezinnen om hulp gevraagd.

Buurtgezinnen zoekt een gezin die samen met de meisjes naar buiten, naar een speeltuin wil gaan, een kinderboerderij of gewoon een stukje wil wandelen, samen spelen, in bos of duin, want dit is momenteel niet mogelijk voor deze moeder.

Het zijn beide rustige meisjes die gek zijn op Frozen, knutselen, K3 en natuurlijk buitenspelen.

Profiel steungezin

Wij zoeken een steungezin dat:

  • Eigen kinderen heeft rond dezelfde leeftijd
  • Niet ‘vies’ is van de speeltuin, kinderboerderij, bos, strand of duin
  • Wellicht een van de meisjes kan leren fietsen (zonder zijwieltjes)
  • Eens per week/a twee weken de meisjes kan halen en brengen
  • Gelegenheid heeft op de maandag, dinsdag of woensdag of in het weekend
  • Gek is op ‘meisje-meisjes’

Hebben jullie interesse om steungezin te worden? Meld je dan aan als steungezin op www.buurtgezinnen.nl. Coördinator Ingeborgh Olij-Frima neemt dan zo snel mogelijk contact op.