Voor dit gezin hebben wij een steungezin gevonden.

Voor een lieve jongen van 4 jaar uit Zaanstad zijn wij op zoek naar een steungezin waar hij om de week op zaterdag een paar uurtjes kan spelen.

Deze lieve jongen heeft een geestelijke en lichamelijke achterstand. Zijn ouders komen uit Amerika en sinds ze in Nederland zijn, is hun zoon met de juiste zorg enorm voorruit gegaan en kan hij nu lopen en beter contact maken. Gezien zijn achterstand houdt hij nog van speelgoed met geluid, boekjes en voelboekjes lezen en samen met duplo spelen. Buiten spelen in de speeltuin vindt hij ook geweldig. Buurtgezinnen heeft met hem gespeeld en gelezen en dan zie je zijn ogen gaan glimmen.

De ouders komen uit Amerika en spreken Engels (geen Nederlands). Aangezien hun zoon naar speciaal onderwijs gaat, waar hij ook lichamelijk gestimuleerd wordt, heeft hun zoon geen speelmaatjes in de buurt. Zij hopen dat een steungezin nog thuiswonende kinderen heeft, waar hun zoon mee op kan trekken.

Profiel steungezin

Wij zoeken:

  • Steungezin wat om de week op zaterdagochtend of middag beschikbaar is.
  • Liefst een gezin met thuiswonende kinderen.
  • Een gezin wat zorgzaam is.

Interesse

Hebben jullie interesse om steungezin te worden? Meld je dan aan als steungezin op www.buurtgezinnen.nl. Coördinator Francis Bak-van Leeuwen neemt dan zo snel mogelijk contact met je op. Heb je vragen dan kun je deze stellen via francis@buurtgezinnen.nl of 06-2477 8784.