Een alleenstaande Syrische moeder zoekt één (of meer) begeleider(s) voor 3 zonen die dolgraag willen gaan voetballen. Het gaat om jongens van 12, 9 en 7 jaar oud. Ze dromen alle 3 van een toekomst als profvoetballer.

Gezien de leeftijden moeten in ieder geval de twee jongste jongens worden begeleid naar de voetbaltrainingen en weer terug naar huis. In het begin geldt dit ook voor de oudste zoon.  De trainingen vinden plaats aan het eind van de middag en/of vroeg in de avond.  De trainingen, inclusief het brengen en halen, duren ongeveer 1,5 uur.

Wie is bereid om de jongens te begeleiden naar de trainingen?  Het zou een mooie uitlaatklep voor ze zijn, waar ze energie kwijt kunnen raken en in contact kunnen komen met leeftijdgenoten.

Profiel steungezin

Buurtgezinnen is op zoek naar steungezinnen die beschikbaar zijn om één van de volgende momenten de jongens naar de voetbaltraining te brengen/halen:

  • Maandag van 18:00 tot 19:30 uur
  • Dinsdag van 16:45 tot 18:30 uur
  • Woensdag van 18:00 tot 19:30 uur of
  • Donderdag van 16:45 tot 18:15 uur

Wil je meer informatie?

Dan kun je contact opnemen met Nanneke Keuter, coördinator Buurtgezinnen voor de gemeente Wageningen, via nanneke@buurtgezinnen.nl. Of bel: 06-14134581.

Aanmelden

Je kunt je ook direct aanmelden als steungezin op de website www.buurtgezinnen.nl.