Backoffice

06-40025495

Jolanda van Eek – Backoffice medewerker

Jolanda is een reislustige onderneemster die achter de schermen zorg draagt voor een soepel verloop van Buurtgezinnen.

“Sinds het begin van Buurtgezinnen ben ik bij dit mooie initiatief betrokken. Ik ondersteun op de achtergrond het e.e.a. voor de coördinatoren, ontwikkel en onderhoud de website en alle promotiematerialen, daarnaast zorg ik voor de opmaak en verzending van nieuwsbrieven en advertenties en zorg ik voor de VOG-administratie en het onderhoud van de database. Zo ben ik met mijn bedrijf KEEK Mix zeer betrokken bij Buurtgezinnen.

Initiatieven als Buurtgezinnen draag ik een warm hart toe, omdat het op een directe en persoonlijke manier een heel belangrijk probleem aanpakt. Geen bureaucratische organisatie maar werken met korte lijnen om zo te proberen erger te voorkomen. Dat kan zo'n levensgroot verschil maken voor veel kinderen en ouders.”

Corrie Mansvelder – Contractbeheer & financiële administratie

Corrie is een gedreven, sociale en ambitieuze vrouw, moeder en echtgenote en voor Buurtgezinnen verantwoordelijk voor het contractbeheer en de financiële administratie.

“Mijn kracht en passie liggen in het structureren van administratieve processen en het ondersteunen van mensen daarin, zodat zij ruimte krijgen om hun eigen talenten te ontplooien. Met mijn eigen bedrijf Mansgenoeg Advies werk ik graag voor kleine tot middelgrote organisaties, waarbij persoonlijk contact hoog in het vaandel staat.

Buurtgezinnen.nl is zo’n organisatie, die ik een warm hart toedraag. Ik ben geraakt door de bevlogenheid van de mensen die er werken en onderschrijf de missie en visie van Buurtgezinnen van harte. Ervoor zorgen dat kinderen veilig kunnen opgroeien in hun eigen gezin, is meewerken aan de basisontwikkeling van een kind.”

06-18470071

Marianne van Eek – Communicatie

Marianne is altijd geïnteresseerd in haar medemens en wat hem/haar drijft. Ze runt haar eigen bedrijf Pen©eek, verzorgt zodoende o.a. de communicatie voor Buurtgezinnen en was gedurende ruim twee jaar coördinator van Buurtgezinnen in Dordrecht.

“Uit diverse onderzoeken blijkt steeds weer dat mensen meer dan bereid zijn elkaar de helpende hand toe te steken. Vaak weet men echter niet hoe en waar hun hulp gewenst is. Daarnaast is om hulp vragen geen teken van zwakte, maar getuigt het juist van zelfredzaamheid. Wat me zo aanspreekt in Buurtgezinnen is de directe, concrete vorm van hulp. Laagdrempelig en toegankelijk. Je kunt zo al snel het verschil maken. En dat geeft een ontzettende goed gevoel.

Buurtgezinnen.nl is een jonge, snelgroeiende organisatie en ik ben trots dat ik daar een klein deel van uit mag maken. Het is een buitengewoon fijne club mensen om mee en voor te werken. Net als het werk als coördinator waarbij ik gezinnen in Dordrecht bij elkaar mocht brengen, ervaar ik het communicatiewerk als waardevol en dankbaar.”

Berna Reindertsen – Controller

Berna is moeder en heeft ruime ervaring als accountant.

“Sinds kort ben ik als controller betrokken bij Buurtgezinnen. Het concept spreekt mij als moeder enorm aan. Een mooi initiatief met als streven overbelaste gezinnen te koppelen aan vrijwilligers die anderen graag willen helpen.

Naar mijn mening is Buurtgezinnen dan ook een terechte winnaar van een ‘Appeltje van Oranje’. Om het succes te kunnen blijven voortzetten en uitbreiden moet ook de financiële administratie op orde zijn. Hier houd ik me voornamelijk mee bezig. Fijn om op deze wijze mijn steentje te kunnen bijdragen, zodat nog meer gezinnen elkaar kunnen en blijven vinden.”